Overzicht

Stage Bourrées droites – danser à deux Lasne 19/05/2019
Programma
UrenOnderwerpLesgevers
10:30 - 13:30Stage Bourrées droites – danser à deuxElena Leibbrand
Reservatie verplicht
Une matinée pour plonger dans les bourrées droites à 2 temps et à 3 temps. Pas de base, style, formes et figures pour danser à deux. Une attention particulière sera portée au style et à la musicalité.
http://eledanse.be/event/stage-bourrees-droites-a-deux_2019_05/
Locatie Folk organisatie
EleDanse (Renipont)
EléDanse
Chaussée de Rixensart 7 Chaussée de Rixensart 7
1380 Lasne 1380 Lasne
http://www.eledanse.be http://www.eledanse.be
+32476998051
eledanse.danse@gmail.com
Danslessen - Stages - Bals - Evenementen in Waals Brabant, België, Europa
De lesgevers
Elena Leibbrand
Websitehttp://eledanse.be/about/elena
BeschrijvingSinds 1995 volgt Elena intensief les in een hele waaier aan dansen, zowel folk & traditionele dansen, “social dance” (folk, salsa, argentijnse tango …) als hedendaagse dans. Sinds 2011 een gepassioneerde lesgever.

In haar wekelijkse lessen in Brussel en haar stages in binnen- en buitenland, hoopt ze de delicate mengeling door te kunnen geven van wat folk voor haar betekent: menselijke warmte, de strenge traditie van de vormen, het plezier van een lichamelijke ontdekkingstocht, improvisatie, spel en plezier!

Elena houdt evenveel van het immense potentieel van de improvisatie eigen aan de meer moderne folkdansen, als van de rijkdom, strakheid, verbondenheid met de aarde en de schoonheid van de traditionele dansen. In beide werd ze onder gedompeld dank zij inspirerende mentoren en docenten in binnen- en buitenland.

Op dit moment heeft Elena een voorliefde voor bourrées, wals, bal musette en dansen uit het zuid-westen van Frankrijk.

Talen: Elena geeft les in het Frans, Nederlands, Engels of Duits, afhankelijk van de groep. Persoonlijke feed-back kan ook in gebroken Spaans.